Vi mot världen!

Delar av Kommitten gav sig iväg till Sthlm för att uträtta endel studiebesök. Redan under våran första dag då vi gick på Mr dagarna stod det klart.. Det var vi mot Stockholm! Vi fick höra allt ifrån gnälliga Samer till tråkiga miljöförläsningar.

Vi bestömde oss snabbt för att sätta igång en tävling för att få tiden att rinna iväg lite snabbare, Tävlingen gick ut på att vi aldrig fick vika ner oss för en stockholmare tex när David köpte sig en korv och fick självklart förlite växel tillbaka då fick han ett poäng när han krävde till sig den rätta summan. Eller som Snake går ett par meter framför oss och får för sig att låta som en duva och en ivrig joggare försöker ta sig förbi men får vänta för han är helt inne i sitt fågelläte. Slutresultatet? Kommitten Vs Stockholm 17-9 (se där ja, iskallt)

Självklart blev det en mycket dramatisk hemresa, Vi såg att vi låg bakom en finsk liten buss då vi bestämde oss för att köra om, självklart tackade vi glatt för han släpte om oss, men vad fick vi för det? Ett finger rakt upp i plytet.
Eftersom vi är vana att dominera körde vi om igen och dom fick smaka på sin egna medicin.. Helt plötsligt urartar situation till en biljakt. Finnarna började blinka med lyset och visade med olika tecken att dom ville slåss vid nästa p-plats. Men vi var skyssta och brännde iväg (dom var ju bara två)

Självklart bjuckar vi på några bilder. Höre gutt

Kommentarer
Postat av: Ove Molin

Jag tycker ni är jätte söta pojkar, jag gör inte så mycke mål men jag är mysig endå!

2009-11-19 @ 10:43:22
URL: http://www.armyboys.com
Postat av: Mamma Öhlund

En enda repa på bilen så är du rökt, John!...........;o)

2009-11-20 @ 07:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0